Често задавани въпроси

Винаги, когато се осланяте на вашия избор при покупка на мебели за вашето жилище, без съмнение изникват въпроси към нас. Ако желаете да се свържете с нас и да ги зададете моля използвайте страницата Контакти, където ще откриете всички възможни начини да се свържете с наш представител.   В случай обаче, че бихте искали да се осведомите не само за вашите питания но и за много други ви предоставяме най-често задаваните въпроси към нас. Разбира се, постарахме се да предоставим възможно най-изчерпателна и конкретна информация за да улесним вашия избор.

Разбира се! Работим по размер на клиент, като може да променяте началните размери според вашите нужди.

Несъмнено да, но първо трябва да си изберете модел и желаната гарнитура например може да е комбинация от няколко модела т.е. ако си харесате механизма на Казабланка ,табуретка ракла на Клик Клак и фотьойлите на Нова можем да ги комбинираме за вас. Разбира се ще се стремим да станат едно цяло като спазваме седалната височина и прошивки на седалката.
                 

Eдно от нашите предимства като фирма за производство на мебели е, че оставаме клиента да си избере цвета и вида на кожата или дамаската! Работим с фирми като Бибтекс, Инфлама, Атар 3, Котекс, Артпласт, Индерма, Анитекстил, Велекс, ATG, Муратев, Мебел Стил и др. Повече информация може да намерите на страница Дамаски.  

За да предоставим максимално улеснение на нашите клиенти разполагаме с 3 Шоурума в град Пловдив. Повече информация ще намерите на страницата Магазини.

Всичко, от което имате нужда ще намерите в нашия онлайн магазин! За всяка стая от вашето жилище или за всеки интериор на вашето заведение имаме готово предложение!  
                 

Kогато се работи по размер изпращаме монтажник за взимане на точни размери, но когато ви е необходима стандартна модулна кухна предлагаме голям асортимент.

След получаване на поръчката, срока за нейната реализация е 20 работни дни! Разбира се, ако сме готови с поръчката Ви предварително ще ви осведомим!
                 

В рамките на гр.Пловдив транспортът до адрес на клиента е безплатен. Качването на мебели ако например клиента живее на различен от първия етаж в жилищен блок се заплаща допълнително в зависимост от етажа и дали има товарен асансьор. Повече информация за доставките може да намерите на страница Доставки

Разбира се! С радост ще обновим и реновираме вашите по-стари мебели! За да предоставим обаче крайна цена ще ни са необходими следните данни:

Тук в Дона Груп разбираме много добре вашите нужди и ще разработим за вас схема за изплащане при желание на клиента. Моля свържете се с нас за да получите повече информация по темата или ако имате допълнителни въпроси!