• Кубчета, пейки и барбарони – произведено от Дона Груп

Кубчета, пейки и барбарони – произведено от Дона Груп

Модел:
40003
38.00лв.
Още не е оценен Напишете мнение

Толкова удобни и толкова компактни! Освен това са супер цветни и създаващи настроение във всеки дом и стая, в която биват поставяни. Това са страхотните кубчета и барбарони. На 100% най-големите им почитатели са нашите най-малки приятели – децата, но тези комфортни артикули са напълно подходящи и за възрастни. Уникални са!Мебели
Важно за купувача Уважаеми потребители Имайте предвид, че всички размери, които са посочени за кубчета, пейки и барбарони, са външни и към тях са включени външните габарити. Съществува възможност за отклонения в размерите до 5 см.
Модел: Барбарон
Височина - барбарон 120
Диаметър - Барбарон 120
Модел: Пейка-кубче
Ширина - Пейка кубче 130
Дълбочина - Пейка кубче 30
Височина - Пейка кубче 40
Модел: Кубче
Ширина - Кубче 30
Дълбочина - Кубче 30
Височина - Кубче 40
Кубчета, пейки и барбарони
Модел: Барбарон Тези страхотни барбарони са пълни с гранули. Когато се разположите върху тях ще усетите една естествена и приятна обгръщаща ви мебел, която ще се превърне във ваша любима. Ако имате малки деца, гарантирано ще се влюбят в барбарона. Всеки един от тях е на калъф с цип. Предлагат се в 7 разветки, така че вашият единствен избор е да харесате дали барбаронът ви да бъде червен, бежов, син, лилав, комбинация между кремаво и черно, жълт и ментово зелен. А защо не за всяка отделна стая различен цвят, съчетаващ се идеално с цвета на стаята?
Модел: Кубче Ако търсите комфортна мебел, това кубче е точното попадение. Предлага се в класическите черно, бяло и бежово – за клиентите ни, които държат на изчистения и семпъл дизайн и червено, кафяво и оранжево – за клиентите ни, които предпочитат цветния и забавен дизайн, а също и държат на това мебелите им да се открояват и да бъдат основният акцент в стаята.
Модел: Пейка-кубче Супер удобна и подходяща за всеки модерен дом. Предлагаме ви тази пейка-кубче в червен, бял и бежов цвят, за да пасва идеално на интериора. Вашите гости ще останат впечатлени. И определено има защо!
Напишете мнение