Политика за защита на личните данни

 Политика за Защита на Личните данни

Кои сме ние


„Дона ГРУП“ ООД, е дружество, регистрирано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 204201305. Адресът на производствената ни база е:гр. Пловдив, 4000, бул. “Кукленско шосе” 30 Д, Може да се свържете с нас използвайки следната информация:Тел: 032/677959;e-mail: donagrouponline@gmail.com


Събиране и обработка на лични данни


В електронен магазин “Donagroup.bg” потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани потребители (гости). Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “Donagroup.bg” да бъде закрит техният потребителски профил.

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация в Donagroup.bg, т.е. име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес.

Donagroup.bg не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато направите поръчка към нас за дадени продукти.

С предоставянето на личните си данни при регистрация в онлайн магазина, вие се съгласявате да получавате съобщения по e-mail относно текущи търговски предложения, промоции, новини и организирането на събития и кампании с маркетингова цел.


Използване и съхраняване на личните данни


Donagroup.bg ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. Donagroup.bg няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.Служителите на Donagroup.bg са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.


Контрол на лични данни


Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията, чрез секция Детайли на профила.


Какви лични данни събираме


Donagroup.bg събира следните данни за всеки клиент:

    Потребителско Име(Username)
    Парола (Password)
    Email
    Име
    Фамилия
    Компания
    Адрес
        Страна
        Град
        Област
        Пощенски Код на населеното място
    Всяка допълнителна информация за поръчка въведена в формата за поръчки

Право на достъп до лични данни


По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с длъжностното лице по защита на данните, след което Вашите данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща. Връзка с длъжностното лице по защита на данните.E-mail: donagroup27@gmail.comАдрес: гр. Пловдив, 4000, бул. “Кукленско шосе” 30 Д. Телефон: 0898 641 555


Автоматична събирана информация


Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на Donagroup.bg, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници).Тази информация се използва, за да преценим и да подобрим съдържанието и функционалността на Donagroup.bg спрямо това дали е привлекателен за вас.


Сигурност на личните данни


„Дона Груп“ ООД е администратор на лични данни регистриран по Закона за защита на личните данни.„Дона Груп“ ЕООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни предоставяна от клиентите.Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.Всички данни преминават през криптирана с 2048 bit SSL сертификат връзка.


Лични данни на Непълнолетни лица


Donagroup.bg съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет.Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на електроният магазин без разрешението на своите родители или настойници.Donagroup.bg никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни.


Лични данни и Връзки към други Интернет сайтове


Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на Donagroup.bg, която се разработва от Donagroup.bg .Страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността.Когато напускате сайта на Donagroup.bg моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.
Колко дълго съхраняваме личните данни

Ще съхраняваме Вашите данни в продължение на 12 месеца(една година) за дневници с телефонни номера, имейл адреси и кореспонденция.Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:Имате право да прекратите обработването на Вашите данни от Donagroup.bg въз основа на интерес. Donagroup.bg e длъжен и няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред Вашите интереси и права или поради съдебни искове и жалби за злоупотреба.